Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Grootste smartshop blog

mei 10, 2022

Je hebt blogs en blogs. We lezen er soms die 2x per maand een artikeltje plaatsen en je hebt er die dagelijks smartshop n headshop nieuws brengen, informatieve artikelen schrijven en long reads publiceren over smartshop gerelateerde producten. En weet, je? Wij zijn het grootste smartshop blog.

Bijna 3000 artikelen

Inmiddels kunnen we – dit artikel nog niet meegerekend – er trots op zijn dat we 2.954 artikelen gepubliceerd hebben met in totaal 785.772 woorden. Dat staat dan weer gelijk aan 1.422 koppen koffie, 911 batterijladingen en 1.721 uren research.

Zoveel rubrieken

Er staat een complete batterij met rubrieken voor je klaar. Zo hebben we natuurlijk dagelijks onze nieuwsberichten, maar er zijn ook speciale rubrieken over de zinloze oorlog tegen drugs, wetenswaardigheden, over wiet kweken, de laatste nieuwe trends in de wereld van (smart)drugs en je kunt de meeste handleidingen terugvinden in ons blog.

Kweekadviezen en recepten

En daar houdt het niet op, want als je wilt weten hoe je het beste een plant, een cactus of een paddo wilt kweken, dan kan je je hart ophalen want daar publiceren we regelmatig uitgebreide artikelen over. Met achtergronden, technische informatie en veel geraadpleegde studies over het onderwerp.
Recepten voor de bereiding van bijvoorbeeld Ayahuasca, of de drank voor een San Pedro ceremonie, het staat allemaal in het blog van Wapwinkel.