Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Hoornse volkszanger blijkt drugsdealer

mei 10, 2022
Hoorn

Aanstaande maandag moet de 29 jarige Hoornse volkszanger Jan S. in Alkmaar voor de rechter verschijnen omdat hij wordt verdacht van handel in drugs, vuurwapens, het witwassen van grote geldbedragen en voorbereidingshandelingen voor een wietkwekerij.

Sky ECC

Ook deze persoon werd slachtoffer van de gekraakte Sky ECC berichten. Justitie kon op die manier het handelen en wandelen volgen van de zanger. En wat hij op zijn kerfstok heeft, is niet mis volgens justitie. S. wordt door het Openbaar Ministerie namelijk verdacht van het aankopen, leveren en verkopen van vuurwapens en van het verkopen van cocaïne, mdma(olie) en amfetamine(olie). De feiten zouden tussen maart en juni 2021 hebben plaatsgevonden volgens het O.M.

Sky ECC

Tussen maart en november vorig jaar zou S. samen met anderen grote sommen geld hebben witgewassen. Ook wordt hij verdacht van voorbereidingshandelingen voor het inrichten van een wietkwekerij. Hij werd opgepakt na gekraakte berichten die hij onder de naam “Keyscooter” zou hebben verstuurd via Sky ECC.