Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Grote drugsvangst in Zwanenburg

DoorRedactie

sep 19, 2019 , ,
cannabis

Zwanenburg – In een ruimte boven een bedrijfspand aan de Venenweg deden agenten donderdagochtend een grote drugsvangst. Ook troffen zij een grote hoeveelheid contant geld en horloges aan.

Drie aanhoudingen

Een 34-jarige man uit Zandvoort, een 46-jarige man uit Haarlem en een 50-jarige man uit Amsterdam en een 52-jarige vrouw uit Amsterdam werden aangehouden.

50 kilo wiet

Eerder kwam bij de politie informatie binnen dat in het pand in Zwanenburg drugs zou liggen. Toen diverse diensten van de politie het pand binnen gingen, troffen zij 50 kilo wiet, ruim 20.000 euro aan contant geld en zes dure horloges. De drugs, het geld en de horloges zijn in beslag genomen.

De 46-jarige man uit Haarlem is donderdagmiddag na verhoor op vrije voeten gesteld. De man blijft echter wel verdachte. Het tweetal uit Amsterdam en de man uit Zandvoort zitten nog vast.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *