Rembours stopt per direct

Op dit moment is het nog mogelijk om klanten voor hun bestelling te laten betalen bij ontvangst aan de deur. Van deze betaalmogelijkheid wordt steeds minder gebruikgemaakt.

PostNL stopt

PostNL stopt binnenkort met rembours. Daarom kiezen wij ervoor om deze dienst niet langer aan te bieden. Vanaf heden behoort verzending onder rembours bij ons niet meer tot de mogelijkheden. Wil je toch anoniem betalen, kies er dan voor om met Bitcoin of Litecoin af te rekenen.

Verlaging gratis verzenden

Door de blijvend groeiende volumes bij Wapwinkel kunnen we vanaf vandaag bestellingen van 75 euro of meer (exlusief b.t.w.) gratis versturen. Het systeem berekent dit automatisch voor je. Je ziet vanzelf in je winkelmandje of je het benodigde minimumbedrag hebt gehaald.

Summary
Rembours stopt bij Wapwinkel
Article Name
Rembours stopt bij Wapwinkel
Description
Vanaf heden is betalen onder rembours niet meer mogelijk bij Wapwinkel. Een goed alternatief is betalen met Bitcoin.
Author
Publisher Name
Wapwinkel
Publisher Logo

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *