Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Grote Wemeldingense wietkwekerij opgrold

grote wietkwekerij

Wemeldinge (we zoeken nog waar dat ligt) – De politie ontdekte donderdagavond 4 november 2021 rond 21u15 een wietkwekerij in een bovenwoning aan de Prinses Beatrixweg. Twee verdachten werden in de woning aangehouden.

Verraders

Uit informatie (lees: verraders aan het werk) kreeg de politie een vermoeden dat er een wietkwekerij in de woning in de Zeeuwse plaats aanwezig zou zijn. Donderdagavond 4 november deden de agenten een onderzoek in de woning.

Drie kweekruimtes

Ze vonden drie kweekruimtes en ongeveer 260 wietplanten en arresteerden de 25-jarige mannelijke bewoner en een 18-jarige vrouw uit Wemeldinge die in de woning aanwezig waren. De elektrische aansluiting was illegaal. Dergelijke illegale stroomwerken leveren een gevaarlijke situatie (brandgevaar) op voor de aanwezige personen en omwonenden.

Gevaar met stroom

De politie maakt graag melding van het feit dat de stroom jatten een gevaar voor de omgeving oplevert. Maar ze melden nooit hoe gevaarlijk al die aan elkaar geknoopte stekkerblokken die open en bloot in de tuin liggen als de kerstverlichtingen weer aan de gevels en in de tuinen pronken. Daar kan je je meer zorgen om maken dan om een wietkweker naast je.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *