Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Growshops Tilburg aangepakt

DoorRedactie

nov 15, 2019 , , ,
Tuincentrum

De politie en medewerkers van de gemeente Tilburg hebben donderdag meerdere panden doorzocht in het kader van een groot onderzoek naar de wietteelt. Zo werd er donderdag onder meer een growshop aan de Trouwlaan ontmanteld

Tuincentrum

Het gaat om een ’tuincentrum’ waar volgens de gemeente en politie meer verkocht wordt dan toegestaan. Bij de inval trof de politie pallets vol met groei- en bloei middelen, maar ook werden er afzguigers en ventilatoren aangetroffen. Het bedrijf SEON heeft veel spullen in beslag genomen, om ze te vernietigen. 

Vervolg op vrijdag

Naast de inval op de Trouwlaan staan er volgens de media ook op vrijdag nog andere invallen in de stad gepland. Het is niet bekend of er op de locatie aan de Trouwlaan ook mensen zijn aangehouden. Mogelijk volgt er vrijdag meer te melden over deze actie.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *