Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Politie kan zich niet beheersen

DoorRedactie

nov 22, 2019 , ,
Politieagent

Bij de politie kwam dinsdag informatie binnen over verdovende middelen in een pand in de Pieter de Hoochstraat in Rotterdam. Het zou om een grote partij gaan.

50 kilo

Er werd direct een grote actie opgezet waarbij verschillende politiediensten betrokken waren. Zij gingen de woning om ongeveer 23.00 uur binnen, waar op dat moment niemand aanwezig was. In de woning werden twee grote tassen met ongeveer 50 kilo verdovende middelen aangetroffen, maar ook een vuurwapen, een zogenaamde ‘shot-gun’ inclusief munitie.

Nader onderzoek

Het wapen en de verdovende middelen werden in beslag genomen en afgevoerd door de politie. Er zal een nader onderzoek worden ingesteld in de hoop snel aanhoudingen te kunnen verrichten.

Eventjes geduld

Met een klein beetje geduld en wat observatie was de kans natuurlijk enorm geworden om ook daadwerkelijk aanhoudingen te kunnen verrichten. Maar kennelijk was de honger naar de in beslagname groter dan de honger naar de eigenaar van de verdovende middelen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *