Haha, PostNL verrast door de Sinterklaasdrukte

DoorRedactie

dec 5, 2018 #bezorging, #drukte, #postnl
PostNL faal

De afdeling planning van PostNL is compleet verrast door de hoeveelheid pakketten die zijn aangeboden zo net voor Sinterklaas. En dat terwijl ze de drukte van Black Friday niet of amper hadden ingelopen.

Ze weten bij PostNL natuurlijk pas een dag of twee van tevoren wanneer er dagen zijn waarop het aanbod van pakketten groter is dan normaal. Dus je er op voorbereiden gaat niet. Je gokt er dus op dat de mensen hun spullen offline kopen zodat het niet al te druk wordt.

Ook met Kerst

Nu we als consument weten dat PostNL het niet lukt om pieken in de bezorging op een fatsoenlijke manier af te werken, kan je je afvragen hoe dat gaat met de Kerst. Want ’s lands grootste pakjesvervoerder weet waarschijnlijk niet dat de mensen met Kerst ook massaal online gaan bestellen.

Op deze manier worden we wel gedwongen om mee te werken door veel eerder je cadeaus te bestellen om op die manier zure gezichten te voorkomen.

PostNL faal

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *