Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Handelaar verdovende middelen aangehouden

dec 12, 2022
Poeder

Sint-Michielsgestel – Sint-Oedenrode – Een kilo cocaïne, 20 kg softdrugs, een vuurwapen, 2 stroomstootwapens en 1 aanhouding: dat waren de resultaten van een actie in de Meierij tegen drugscriminaliteit.

Huiszoekingen meerdere locaties

In een onderzoek naar de handel in verdovende middelen kwamen een aantal verdachte locaties en personen in beeld. Op donderdag werden deze locaties doorzocht en daarbij werd er een behoorlijke hoeveelheid drugs aangetroffen.

Eén aanhouding

In Sint-Michielsgestel werden er in een loods 15kg softdrugs aangetroffen. Een 22-jarige man uit Sint-Oedenrode is aangehouden, omdat hij zijn woning verliet met de kilo cocaïne, softdrugs en een vuurwapen. In zijn woning werden naast softdrugs, geld en twee stroomstootwapens aangetroffen.

Er zijn ook diverse gegevensdragers en voertuigen in beslag genomen voor verder onderzoek. De politie zal ook haar bevindingen delen met de betreffend gemeentes die op basis daarvan maatregelen kan treffen om criminaliteit te bestrijden of overlast gevende situaties te beëindigen. Dat wil zeggen dat de burgemeester alvast op de stoel van de rechter gaat zitten en met behulp van de Wet Damocles de woning zal sluiten.