Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Harddrugs, wapens en illegaal vuurwerk bij 19 jarige

Handen vol koffie

Roosendaal – Een 19-jarige man uit Roosendaal is donderdagavond 29 oktober 2021 aangehouden op verdenking van harddrugsbezit, verboden wapenbezit en handel in illegaal vuurwerk.

Controle voertuig

Agenten troffen bij een controle van het voertuig op de A58 enkele XTC-pillen en een mes bij de Roosendaler aan. Uit onderzoek ontstond het vermoeden dat de 19-jarige man zou handelen in illegaal vuurwerk. Agenten hebben daarom met toestemming van de officier van justitie de woning van de verdachte in de wijk Kalsdonk doorzocht.

Verdachte vast

Hier werd circa 22 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen en meerdere messen, een boksbeugel en een stroomstootwapen. Het vuurwerk, de wapens en de drugs zijn in beslag genomen. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.  

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *