Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Mascotte komt met Jonna Fraser vloei

DoorRedactie

okt 29, 2021 , , , ,
Mascotte Jonna Fraser vloei

Steeds vaker zien we een leuke samenwerking tussen artiesten en vloei producenten. Het grootste merk van vloei op de wereld, Mascotte, heeft een succesvolle samenwerking met Top Notch. Rapper en artiest Jonna Fraser. Dat is geresulteerd in een fonkelnieuwe productlijn: Mascotte Brown Combi on the inside, design by Jonna on the outside.

Een eigen ontwerp

Een opvallend design met de vertrouwde inhoud en kwaliteit die je gewend bent van Mascotte. Een volle doos bevat 26 exclusieve combipacks. Altijd alles bij de hand voor een joint: dit geeft je een lang, superdun vloeitje inclusief tip en magneetsluiting! Iedere verpakking heeft 34 Unbleached ‘slow-burning’ vloeitjes en krul- en kreukel vrije tips. Een ware bundel dus.

De perfecte vloei

Het wereldwijd beroemde Mascotte is een Nederlands merk met maar één doel: de perfecte vloei maken. Optimaal genot voor de bewuste gebruiker, daar is het ze bij Mascotte om te doen. Geen compromissen. Nooit!

Na 160 jaar heeft de productent het gevoel dat ze de kunst van het vloei maken bijna hebben geperfectioneerd. Ze kennen vloeipapier beter dan welke producent dan ook. De producten van Mascotte staan voor kwaliteit en de beste rolervaring. Dat zie je tot in de kleinste details terug in deze langzaam brandende vloei en magneetverpakking. Mascotte rolt beter, plakt beter en brandt beter. Mascotte is altijd 3x beter. Punt.

Zonder compromisen

Experts herkennen de toewijding van Mascotte. Zij begrijpen dat vloei een cruciaal onderdeel is van hun ervaring en hebben een hekel aan compromissen sluiten. Daarom gebruiken zij consistent deze vloei. En daarom durven we volmondig te stellen: je herkent een expert als je Mascotte ziet. En als je Mascotte ziet, dan zie je expertise en toewijding.

Jonna Fraser

Mascotte presenteert met gepaste trots Fraser Paper de exclusieve vloei van Jonna Fraser. Deze limited edition is geïnspireerd op ‘Blessed’, de titel van twee van zijn albums en zijn Youtube kanaal. Blessed is ook een woord dat kenmerkend is voor het karakter van Jonna én symbool staat voor de positie die hij inneemt in de muziekwereld. Jonna is een artiest die sereniteit uitstraalt, kalmte en beheersing.

Hij is begenadigd, comfortabel in zijn skills en zelfverzekerd. Geen beginner, maar een gevestigde rapper en zanger die dankbaar is voor de weg die hij tot nu toe heeft afgelegd. Die kenmerken zie je terug in het ontwerp van de vloeiverpakking. Het design toont de azuurblauwe hemel met de opkomende zon, die is afgeleid van het logo van Jonna.

Het ademt de vibe: alles komt goed als je leeft in liefde en dankbaarheid. Op de voorzijde van de verpakking staat de tekst ‘nature is beautiful’, want de link met Moeder Natuur is sterk aanwezig én binnenin zitten de ongebleekte, natuurlijke Mascotte Brown papers. Fraser Paper dus!

Ongebleekt

Maar dan ongebleekt en dus natuurlijk van karakter.

Zelfdovend

De 34 lichtgewicht vloeitjes branden langzaam en zijn zelfdovend. Deze limited edition met magneetsluiting bevat een Top Notch x Mascotte bodyguard en een 6-to-go warning leaf.

Inclusief tips

34 Mascotte Brown Tips van soepel papier maken de inhoud compleet. Ben jij geïnteresseerd in de exclusieve vloei van Jonna Fraser? Wapwinkel heeft ze op voorraad, dus vandaag verzonden.

Inhoud verpakking

34 vloeitjes Brown Slim Size en 34 tips

Per doos goedkoper

Als je een doosje neemt met 26 combipacks Jonna Fraser vloei van Mascotte dan krijg je een extra korting

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *