Headshop uitleg

DoorRedactie

dec 10, 2020 #headshop, #uitleg, #wat
headshop

Wat is een headshop? Een headshop is een winkel die artikelen verkoopt die te maken hebben met het gebruik van (smart)drugs, maar zelf geen psychoactieve stoffen verkoopt. Headshops worden echter vaak gecombineerd met smartshops, waarin legale middelen verkrijgbaar zijn zoals truffels.

Hardware

Een headshop is eigenlijk de hardware shop voor gebruikers. Denk bij de verkoop van producten in een headshop bijvoorbeeld aan vloeipapier, tipjes, vaporizers, grinders, pijpjes, jointmakers, snuifpijpjes, mesjes, seals en waterpijpen.
Verder verkoopt een headshop gebruiksartikelen, kleding en sieraden met wietopdruk. Ook weegschaaltjes en lege verpakkingen zoals gripzakjes behoren tot het uitgebreide assortiment. Headshops met een breder assortiment verkopen bijvoorbeeld ook beeldjes van sprookjesfiguren of psychedelische posters.

De functie van headshop is in Nederland grotendeels overgenomen door de smartshops, zoals dat bij Wapwinkel het geval is waar 7 winkels op 1 website bij elkaar zijn gebracht.

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *