Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Plasticshop uitleg

dec 10, 2020
Plasticshop

Plasticshop, een winkel vol kunststof producten. Dat kan variëren van een eenvoudige injectiespuit tot volwaardige maatbekers en alles wat er tussenin zit.

Van één tot veel

De kracht van deze plasticshop is dat alle producten ook gewoon per stuk verkrijgbaar zijn. Daar waar anderen je vol proberen te stoppen met enorme aantallen, daar staan wij paraat om gewoon een enkel exemplaar te leveren. Waarom meer kopen dan je ooit gaat gebruiken.

Aantallen

Maar wie er niet voor terugschrikt om serieuze aantallen te bestellen, ook die is meer dan welkom in onze plasticshop. Daar geldt namelijk de regel ‘massa is kassa’ en dat merk je meteen als je afrekent. Hoe groter de aantallen, des te hoger de kortingen. Vooral met kleine producten zoals lege buisjes of injectiespuiten zet dit enorm aan.

Professionals

Ook de professionals weten inmiddels haarfijn welke producten ze kunnen vinden in ons assortiment. En dat uit zich in een klantenkring waarin wij laboranten, onderwijsinstellingen, de overheid, dierenartsen en zorginstellingen herkennen als trouwe bezoekers van onze plasticshop.

Veelzijdigheid en voorraad

Het lijken wel twee toverwoorden, maar in de afgelopen bijna 20 jaar hebben we wel ontdekt dat veelzijdigheid en voorraad de twee woorden zijn die er toe doen. Ons assortiment kent een ongekende veelzijdigheid die je echt in geen enkele andere plasticshop zult aantreffen en de voorraad puilt uit in ons magazijn waardoor we direct ieder gewenst aantal kunnen leveren aan onze klanten.