Heldhaftige politie pakt zware crimineel

DoorFlappie

jul 4, 2018 #crimineel, #dongen, #gepakt
Politiewagen

Vergeet alle commotie rondom terugkerende Jihad strijders, of het proces van Willem Holleder. In het Brabantse Dongen heeft de politie de zware criminaliteit een slag toegebracht.

Een 24-jarige man uit Dongen is dinsdagavond aangehouden op de Rijensestraatweg. In zijn auto werd een zak met circa 100 gram wiet aangetroffen. Dat meldt de politie. Agenten kregen rond 20.00 uur een melding dat er drugs gedeald zou worden ter hoogte van de Hamsesticht in Dongen. Daarbij zou door de bestuurder vanuit de ene auto iets overgegeven worden aan een persoon in een ander voertuig.

Voertuigcontrole

De dappere agenten gingen -met gevaar voor eigen leven, maar in dienst van een betere wereld- een kijkje nemen en controleerden een van de voertuigen. In de auto lag een tas met daarin zo’n 100 gram wiet. De bestuurder, die beweerde dat de drugs voor eigen gebruik bedoeld waren, is aangehouden. Gelukkig vielen er geen gewonden bij deze aanhouding en de politie kijkt dan ook terug op een tevreden actie. De recherche zal naar waarschijnlijkheid alles in het werk stellen om de toeleverancier van de man in het vizier te krijgen zodat deze zware criminelen een halt toe geroepen kan worden.

Door Flappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *