Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Politie Gilze en Rijen ondermijnt

jul 4, 2018

Een ondermijningsactie, zo noemt de politiepost Langstraat uit Rijen de inbeslagname van een paar wietplantjes. Wat ze precies ondermijnen in het Brabantse dorp is niet bekend.

De coffeeshops in de regio moeten bevoorraad worden en de politie in Rijen ziet dat liever gebeuren door de grote criminelen die elektriciteit en water jatten, brandgevaarlijke situaties creëren en elkaar naar het leven staan voor meerdere kilo’s dan door een enkele brave huisvader die een paar planten (maximaal vijf in dit geval) in de tuin heeft staan.

NIEMAND doen deze mensen kwaad en er wordt ook niet gevraagd of de thuiskwekers wellicht aandoeningen hebben waarbij ze dankbaar gebruik maken van de natuur omdat het via de ziektekostenverzekering niet meer vergoed wordt. Welnee, met een heel team er gestrekt in, zoals de Duitsers dat met de Gestapo deden, want verboten!

En welke agent denkt er in godsnaam nog steeds dat dit soort acties zin hebben? De coffeeshops moeten immers bevoorraad worden en de patiënten moeten hun portie wiet ook gewoon gebruiken.

Legaliseren is echt de enige oplossing.

Naschrift: de commentaren zijn weer niet van de lucht op de feestboek pagina van de wouten in Rijen.