Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Hele oude man wil drugshandel harder bestrijden

DoorRedactie

jun 14, 2019 , ,
Jan Blaauw's vervoermiddel

De Telegraaf geeft een podium aan de in 1928 geboren ex commissaris van politie in Rotterdam, Jan Blaauw. En deze hele hele hele oude man vindt dat legaliseren gelijk staat aan capituleren.

Capituleren

Het kabinet wil via een experiment wiet telen onder staatstoezicht. Daarmee moet inzichtelijk worden of en hoe op kwaliteit gecontroleerde wiet aan coffeeshops kan worden geleverd. Een rampzalig idee, vindt Jan Blaauw. „Legaliseren is uiteindelijk capituleren voor de drugshandel.” Jan Blaauw voorspelde in 1980 een ’narcotica-orkaan’. Inmiddels zijn politie-invallen in drugspanden dagelijkse kost.

Onze tips

Onze tip aan Jan: ga lekker leuke dingen doen met je achter-, achter-, achterkleinkinderen voor zolang als het nog duurt dit aardse. Bemoei je op deze respectabele leeftijd niet meer met zaken waar je geen zicht meer op hebt en waarbij de input die je krijgt zeer beperkt is.

Toch het artikel lezen? Hier staat het.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *