Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Helft budget politie wiet gerelateerd

mei 15, 2018

De totale politiebegroting bedraagt 5,4 miljard euro. Dit betekent dus dat er 2,7 miljard euro besteed wordt om criminaliteit te bestrijden die de overheid zelf creëert met haar maffe gedoogbeleid van een legale voordeur en een illegale achterdeur bij de coffeeshop.

Een plant waar nog nooit iemand aan is overleden, wat een medicijn is voor tienduizenden mensen en dat een grote bijdrage kan leveren aan de duurzaamheid van de aarde!!
Je leest het goed!! 2,7 miljard p/j (€350,- per huishouden) om de meest krachtige en veelzijdige plant op aarde te criminaliseren!!
Tabak, Pharma en Voedingsindustrie mogen binnen ons strafrecht elk 20.000 mensen per jaar vermoorden omdat ze kankerverwekkende en verslavende stoffen aan hun producten toevoegen. Wereldwijd zijn deze multinationals zelfs verantwoordelijk voor 15 miljoen doden per jaar. Monsanto mag binnen ons strafrecht zaden genetisch manipuleren zodat ze resistent zijn voor hun pesticiden, met als gevolg dat 80% van onze insecten voorgoed zijn uitgemoord. 60% van onze voedselproductie is afhankelijk van insecten. Overheid keert zich tegen de aarde en de mensheid. Niet te geloven! Als ik regering en parlement om uitleg vraag reageert niemand. Het is ook niet uit te leggen!
Onze volksvertegenwoordigers hebben zichzelf gedegradeerd tot acteurs/clowns die een toneelstuk opvoeren dat geregisseerd wordt door multinationals. Allemaal bang voor dat plantje dat niet te patenteren is en dus geen verdienmodel voor hun heeft, en daarom hun bedrijven grote schade kan toebrengen.
Want patenten geeft hun geld en macht!
Wordt wakker mensen en teken petitie www.docdroid.net/FkdygdM

Tekst: Henk kamperman