Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Helmondse drugsdealer gepakt, politie blij

nov 29, 2021

Waarom de politie zo blij is dat ‘er weer een dealer van de straat is’, geen idee. Want de in Helmond aangehouden drugsdealer is nog minder dan een druppel op een gloeiende plaat. Eigenlijk heeft het helemaal geen zin om deze kansloze oorlog voort te zetten.

Opslag en dealer gepakt

Twee vliegen in een klap, zo noemen ze het in een politiepersbericht. Dat was het resultaat van de aanhouding van een 26-jarige man uit Helmond. Vermoedelijk hebben ze daarmee een drugsdealer van straat af. Maar is er ook een bijvangst te melden in de vorm van de ontdekking van een locatie waar drugs werd opgeslagen en bewerkt.

Drugshandel

Uit onderzoek zijn er de afgelopen tijd voldoende verdenkingen ontstaan dat de aangehouden persoon zich bezighield met de handel in drugs. Dit bleek ook wel bij zijn aanhouding op 23 november, waar ze 78 bolletjes cocaïne in zijn kleding aantroffen. Ook gebruikte hij voor zijn dealer activiteiten een gestolen E-bike.

Bonte verzameling van drugs

Na zijn aanhouding heeft de politie vervolgens koers gezet naar een woning op de Lithoyenseweg in Helmond. Daar aangekomen was het al snel duidelijk dat de woning voor opslag- en de verwerking voor drugs werd gebruikt. In de woning troffen ze naast een bonte verzameling van diverse soorten hard- en softdrugs ook nog illegaal vuurwerk aan. De bewoner van de woning moet nog worden gehoord over zijn rol in deze zaak.