Coca zaden en coca planten bij Wapwinkel

Zoals sommigen van jullie wel weten, verkopen wij al geruime tijd de zaden van de coca plant en ook de coca planten behoorden lange tijd tot ons assortiment. Na het bestellen werd je geduld op de proef gesteld door de lange en ingewikkelde leveringsprocedure.

Orders coca zaden

Lang geleden begonnen we met de verkoop van coca zaden. Nadat er een order was ontvangen plaatsten wij weer een order bij de importeur. Die importeur bestelde naar beste kunnen in Colombia, van waaruit mondjesmaat zo af en toe geleverd werd. In de praktijk bleek echter al snel dat we veel meer konden verkopen dan de importeur kon leveren. De lange en ingewikkelde import vanuit het Zuid Amerikaanse land was geen optie voor ons.

Geduldig wachten

We plaatsten dus onnoemelijk veel orders bij de importeur die het eigenlijk allemaal niet aankan. Een beetje warrig bedrijf met een slordige administratie, telefonisch niet bereikbaar en we moesten van geluk spreken als we antwoord kregen op een emailtje. Ons geduld, en daarmee ook dat van onze klanten, werd gigantisch op de proef gesteld. En ons geduld is op nu.

Lopende orders

De lopende orders blijven in principe staan, die kunnen we lastig annuleren. Maar als jij een lopende order hebt staan van coca zaden of coca planten dan kan je die natuurlijk wel annuleren. Als je even contact opneemt met onze klantenservice als je wilt annuleren dan regelt een medewerker dat je order komt te vervallen en wordt het betaalde bedrag volledig en per omgaande op je rekening gestort.
Wil je toch nog wachten dan kan dat ook. Er staan nog steeds bestellingen open, dus er is nog een kleine kans op wat leveringen.

Transparantie

Zoals jullie van ons gewend zijn willen we transparant zaken doen met onze klanten en zijn daarom helder over de problemen met deze leverancier. Omdat we niet op deze partij kunnen vertrouwen hebben we besloten om alle verdere activiteiten met ze per direct te stoppen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *