Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Herbal coke is een avontuur

jan 6, 2021
Herbel Coke

Van sommige producten vraag je je af waarom je ze nooit eerder hebt geprobeerd als je ze eenmaal hebt ontdekt. Een mooi voorbeeld daarvan is Herbal Coke. 100% legaal, 100% natuurlijk, 100% fun.

Zonder chemicaliën

Herbal Coke is speciaal ontwikkeld voor iedereen die liever niet aan de slag gaat met harddrugs. Dan weet je natuurlijk echt niet wat voor chemische ingrediënten je in je lichaam stopt. En bij een voedingssupplement zoals Herbal Coke is het precies bekend wat er in zit. Bovendien zijn alle ingrediënten 100% natuurlijk. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

Gebruik Herbal Coke

Herbal Coke snuif je als een lijntje of je voegt een theelepeltje toe aan wat vruchtensap of frisdrank. Neem nooit meer dan de maximale dosering van 3 lijntjes of theelepels per etmaal.

Werking

Herbal Coke werkt verrassend snel, want al na ongeveer een kwartier treden de eerste effecten op. Net zoals bij cocaïne krijg je na het gebruik van Herbal Coke een euforisch en energiek gevoel. Dit resulteert erin dat je meer zelfvertrouwen krijgt en spraakzamer wordt. Ook ben je in staat om helder en snel te denken. Daarnaast kan seks een intensere ervaring worden. Je zult ook zin krijgen om te werken, sporten of om andere prestaties te leveren. Het lusteloze gevoel zal geheel verdwijnen.
Dit effect zal maximaal een uur aanhouden, maar meestal is dat iets korter.

Ingrediënten Herbal Coke

Wat er precies allemaal inzit is natuurlijk geen enkel geheim. Herbal coke bevat Guarana (Paulinnia cupana), cafeïne, guaranine, theobromine en theofilline.

Verpakking

Herbal Coke wordt geleverd in handige plastic vaatjes (5 stuks van +/- 1 gram verpakking)

Waarschuwing

Bij mogelijke zwangerschap, zwangerschap, borstvoeding of bij het innemen van eventuele medicijnen raadpleeg dan eerst een deskundige of uw arts voordat je dit product gebruikt. Gebruik dit product niet als je een te hoge bloeddruk hebt, last hebt van hartritmestoornissen of als je hartpatiënt bent. Buiten bereik van kinderen houden Koel en droog bewaren is het advies.