Cafeïne poeder nu ook in 30 gram verpakking

Wist je dat deze stof zo geconcentreerd is dat het 3x zo sterk is dan een flinke kop koffie!? Waarom nog energie drankjes of koffie nemen. Cafeïne werkt beter, heftiger en is suiker vrij. 
En omdat niet iedereen grootgebruiker is hadden we nogal eens de vraag naar kleinere en dus ook handzamere verpakkingen.

Cafeïne is één van onze (vele) hardlopers. Vrijwel al onze klanten kennen onze bekende stazakken van het merk Afarma. Deze zakken waren verkrijgbaar met een inhoud van 100, 250, 500 of 1.000 gram cafeïne. En nu is daar de 30 gram aan toegevoegd.

En om aan de vraag tegemoet te komen hebben we nu ook een 30 grams verpakking beschikbaar. Deze kost slechts € 7,95 maar als je er 2 tegelijk koopt dan betaal je tijdelijk ter kennismaking slechts € 6,95. Dat is bijna weggeven, we weten het.

Wat is cafeïne eigenlijk

Cafeïne of coffeïne is ook bekend onder de naam theïnematheïne/mateïne en guaranine. Het is een alkaloïde die voorkomt in thee, en in cacao- of koffiebonen. Cafeïne als zuivere stof is een wit poeder met een bittere smaak. Het is een milde psychoactieve stof met een stimulerende werking.

Cafeïne
• Stimuleert kracht en uithoudingsvermogen
• Tot 3x zo sterk dan normale energie drankjes
• Verhoogt concentratie en alertheid
• Perfect voor sport, werk en studie
• Overal mee naar toe te nemen
• Werkt binnen enkele minuten
• Direct extra energie
• Geen suiker of vet

Cafeïne toepassingen

Caffeïne wordt door de stimulerende werking veel toegepast in de sportwereld, mede omdat het ook niet op de dopinglijst staat. Daarnaast wordt caffeïne ook gebruikt in energiedrankjes zoals RedBull.

Onze caffeïne is van een zeer zuivere kwaliteit (COA op verzoek vanaf 5 kilo bestellingen verkrijgbaar) en heeft een zeer fijne structuur en is bijzonder wit van kleur. Dit maakt het mengen met andere stoffen zeer eenvoudig.

Hersluitbare verpakking

Geen zorg dat je cafeïne vocht aantrekt en gaat klonteren, of dat wanneer je niet alles meteen gebruikt het poeder verkleurd. Onze hermetisch gesealde zakken komen volledig gesloten bij je aan, maar kunnen na gebruik ook herhaaldelijk weer opnieuw gesloten worden. Op die manier blijft je kwaliteit gegarandeerd. Zelfs bij de kleinste verpakkingen, zoals deze 30 gram verpakking.

Isolerende werking

Daarnaast hebben onze stazakken ook nog een isolerende werking omdat ze vervaardigd zijn van een aluminium coating.

Profiteer nu van de aanbieding en klik hier.

cafeïne 30 grams verpakking

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.