Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Herbal Crack, wie kent het niet

mei 25, 2021
Herbal Crack

Soms heb je van die producten die er uit springen. Herbal Crack bijvoorbeeld, dat eigenlijk te sterk is om legaal te zijn. En keer op keer weten we toch de formule weer te verbeteren zodat het nog beter wordt. Het mega populaire Herbal Crack heeft een verbeterde formule en is weer direct leverbaar en sterker als ooit.

Energizer

Het heftigste energizer product ter wereld is nu nog heftiger! Herbal Crack is opnieuw vernieuwd. Een geheel nieuw verbeterde formule die je letterlijk zal doen laten stuiteren. De nieuwe Herbal Crack samenstelling geeft een nog grotere energieboost dan de vorige versie. Als je dacht dat Herbal Crack niet beter kon; maak dan je borst maar nat! Heftiger, sterker en harder; dat is de nieuwe Herbal Crack.

Kracht explosie

Weet wel waar je aan begint. Want ben jij klaar voor een energie en kracht explosie te ervaren die zo sterk is, dat je er bang van wordt? Ben jij klaar om door de geluidsbarrière te knallen? Ben jij klaar voor een concentratie en focus die zo sterk is, dat de rest van de wereld in een vertraagde versie lijkt te bewegen? Ben jij ook zo klaar met al die producten die van alles beloven maar niets waar maken? Ben jij klaar om “hard te gaan” op een feest Ben jij klaar om jezelf naar je grenzen te pushen en er dan dwars door heen te knallen? Ben jij echt klaar voor Herbal Crack!?

Een nieuwe legende

Er is een absoluut nieuwe legende geboren met Herbal Crack; het heftigste energizer product dat er – voor zover bij ons bekend – bestaat. Vele jaren doorlopend onderzoek heeft voor een unieke formule gezorgd die zijn weerga niet kent. Herbal Crack is nog beter dan zijn 2 voorgangers op alle fronten! Herbal Crack zal je direct meer energie, concentratie, kracht en dus maximale power geven vanaf de eerste dosering. Ontwikkeld puur voor mensen die een echte energieboost willen ervaren,
Herbal Crack is een product dat zijn gelijke niet kent. Nog nooit was het zo makkelijk om over je eigen grenzen te gaan en echt geweldige en zichtbare resultaten te boeken.

Herbal Crack werkt; en hoe. Heftiger bestaat niet!

Wat mag je verwachten van Herbal Crack?

 • Ongeëvenaarde energieboost
 • Strakke concentratie
 • Extreem heftig
 • Resultaat na 1 dosering
 • Verslavende energie
 • Geen moe gevoel meer

Hoe werkt Herbal Crack

Wat mag je precies verwachten van de werking van Herbal Crack:

 • 0-5 minuten: Laat Herbal Crack oplossen in water en drink deze op
 • 15 minuten: Een lichte tinteling loopt over je hoofd en bovenlichaam
 • 20 minuten: Je gedachten gaan steeds sneller en je voelt je goed en zelfverzekerd
 • 25 minuten: Je gaat naar een party en vraagt je af waarom de maximum snelheid geen 200km is! Je voelt je concentratie toenemen en een drang om te dansen lijkt niet te weerstaan.
 • 30 minuten: De Herbal Crack begint nu vol te werken. Je bent zo sterk geconcentreerd op wat je doet dat de rest van de wereld in slow motion lijkt te bewegen. Je spieren beginnen opgepompt te worden, je wilt/moet gewoon dansen! Je krijgt een soort euforisch gevoel en bent enorm zelfverzekerd
 • 30 minuten en daarna: Klaar om te feesten. Deze opperste staat van concentratie zorgt ervoor dat je meer uithoudingsvermogen hebt. Dit is het geheim waarom Herbal Crack zo goed werkt!

Opgelet

Wat Herbal Crack juist zo speciaal maakt zijn de unieke extracten van bestaande ingrediënten. De productent weet feilloos nieuwe en sterkere extracten te produceren uit schijnbaar gewone stoffen als Guarana. Herbal Crack is werkelijk een klasse apart. Geen loze beloftes, maar keiharde resultaten vanaf de eerste dosering!

Gebruik Herbal Crack

Los 20 gram op in water en drink het op nadat het bruisen is gestopt.

Ingrediënten

De samenstelling van dit product is als volgt: Beta Alanine (Carno-Syn), Glucuronolactone, Creatine Monohydraat, L Alanine, Caffeine, L-Tyrosine, MCT’s (medium chain triglycerides), Taurine, L-Arginine, Histidine, L-Ornitine HCL, Calcium phosphate, Potassium phosphate, Magnesium oxide, Sodium phosphate, Magnesium glycerophosphate, Glycerol stearate.
Zoek het maar op, check het maar na, vraag het, google het, alle ingrediënten zijn 100% legaal.

Waarschuwing

Droog en koel bewaren. Dit is een voedingssupplement en dat mag nooit een vervanger zijn voor gezonde en afwisselende voeding.

Niet gebruiken bij zwangerschap, als je hartklachten hebt, MAO remmers gebruikt, of wanneer je last hebt van hoge bloeddruk. Mocht je Herbal Crack gebruiken en klachten krijgen of een allergische reactie, neem dan contact op met een arts.