Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Herbal Speed poeder nu als XL verkrijgbaar

nov 4, 2021
Herbal Speed Poeder XL

Met ingang van vandaag hoeven de Herbal Speed liehebbers niet meer met de kleine verpakkingen aan de slag, want de XL is verkrijgbaar. En XL betekent dan niet een flauwe 10% meer is in de conrflakes of op je zak chips, nee TWEE keer zoveel. Het dubbele en massa is kassa, want het is ook nog eens goedkoper. Hatseflats.

HERBAL SPEED POEDER XL KOPEN

Je kunnt natuurlijk allerlei verboden producten tot je nemen voor extra energie, maar deze producten zijn niet voor niets verboden. En precies daarom werd Herbal Speed ontwikkeld. Herbal Speed is de ideale, volkomen legale, veilige en volledig natuurlijke vervanger voor iedereen die liever geen chemische producten gebruikt. Een poeder dat volledig legaal is en een zeer krachtige werking kent.

Dichterbij amfetamine ga je met een legaal product niet komen.

Wapwinkel supportteam

SPEED POEDER KOPEN

Weet wat je koopt! In tegenstelling tot amfetamine die drugsdealers verkopen, weet je van Herbal Speed precies wat er in zit en is ook iedere dosis identiek. Geen gevaarlijke chemicaliën die je lichaam schade toe kunnen brengen dus. En toch met een soortgelijk effect.

STERKER DAN ENERGIEDRANKJES

Koffie is een middeltje dat van oudsher gebruikt wordt om wakker te blijven, net zoals energiedrankjes zoals Red Bull. Nou, deze twee verbleken bijhet effest van Herbal Speed. Herbal Speed is vele malen sterker dan een aantal blikjes Red Bull of koppen koffie.

Energiedrankje

ONLINE AMFETAMINE KOPEN

Als je chemische speed, amfetamine, in Nederland wilt kopen, verkopen, of in je bezit  wilt hebben of het wilt producerendan is dat strafbaar in Nederland. Desondanks kom je zo af en toe nog wel eens plekken tegen op het internet waar je online speed kunt bestellen.
Op dergelijke plekken een product als speed kopen is om een aantal redenen niet slim:

  • je weet niet wat er exact in illegale speed zit
  • je bent in overtreding als je illegale speed koop
  • de kans dat je wordt opgelicht is groot
  • de kater is groot na het gebruik van illegale speed

HERBAL SPEED IS 100% LEGAAL

Niet eerder was er een natuurlijke variant van amfetamine op de markt in Nederland of België, die zo sterk is als Herbal Speed (alleen wellicht Herbal Crack), maar dat is voor de bikkels onder ons). Het voedingssupplement bevat een aantal zeer potente werkzame stoffen om je een vergelijkbaar effect te geven als speed of pep. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar de effecten van speed, maar niet de nadelen ervan wil ervaren. Herbal Speed is de 100% natuurlijke en 100% legale v amfetamine vervanger.

LANG DOORGAAN MET SPEED

Als je deze Herbal Speed gebruikt dan sta jij binnen no-time te knallen op de dansvloer. Heb je een feestje gepland staan en kun je wel wat extra energie gebruiken? Dan is deze volledig legale en natuurlijke vorm van speed de perfecte oplossing. En met ruim 240 doses is deze herbal speed ook nog eens belachelijk goedkoop in gebruik.

DIRECT ENERGIE

Je ervaart al binnen 10 minuten de eerste effecten van Herbal Speed. Zo snel profiteer je al na inname van de extra energie boost die je lichaam krijgt.

HERBAL SPEED GEBRUIKEN

Gebruik van natuurlijke speed: Snuif een lijntje Herbal speed of voeg een theelepeltje toe aan wat vruchtensap of frisdrank. Neem niet meer dan de maximale dosering van 3 lijntjes of theelepels per etmaal. Herbal speed is een natuurlijk pepmiddel en bevat geen gevaarlijke chemische bestanddelen.

WAT DOET HET

Herbal Speed geeft een je intense energiestoot die ruim 2 tot 3 uur aanhoudt. Het kan gesnoven worden of vermengd met een drankje. Let op, het snuiven van Herbal Speed kan als heel vervelend of onsmakelijk worden ervaren en daarom adviseren we het in te nemen met een drankje zoals een vruchtensapje.

HOE LANG WERKT HERBAL SPEED

Herbal Speed werkt een flinke tijd goed in je lichaam. Je kunt een energiestoot verwachten die ongeveer 2 tot 3 uur aan kan houden. De werking is afhankelijk van je eigen gesteld- en gezondheid en van je maaginhoud. Neem dit product bij voorkeur in bij weinig maaginhoud. Probeer altijd eerst een lage dosering om te zien of je er niet misselijk van wordt.

WAT ZIT ER IN HERBAL SPEED?

Herbal Speed bestaat uit Guarana, kolanoot, catmint, nootmuskaat, kaneel

HOEVEEL KRIJG IK?

Elke verpakking Herbal SPeed Poeder XL bevat ongeveer 30 gram

VOORDELEN HERBAL SPEED

  • 100% natuurlijk
  • werkt meteen
  • snuiven niet nodig
  • goedkoop 

OPGELET

Dit product is een voedingssupplement en dient als zodanig te worden gebruikt. Gebruik nooit meer dan de aanbevolen dosis. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft. Niet gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaataandoeningen. Niet gelijktijdig gebruiken met anti-depressiva of andere MAO-remmers, of met andere medicijnen.

WAARSCHUWING HERBAL SPEED

Stop direct het gebruik bij nervositeit, rillingen, slapeloosheid, verminderde eetlust of hartkloppingen. Buiten het bereik van kinderen bewaren, op een koele en droge plaats. Raadpleeg bij ernstige klachten of allergische reacties de huisarts.

IS HET VEILIG?

Een gezonde levensstijl is erg belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst je arts, apotheker of deskundige consulteren.

STOP BIJ BIJWERKINGEN

Stop direct het gebruik als je ongewenste bijwerkingen of alergische reacties van dit product ervaart. Wanneer je een deskundige wilt raadplegen neem dan de verpakking van het product mee zodat de deskundige meteen de ingrediënten kent.

Snuifsetje agaat

STERKER DAN HERBAL SPEED

Als je nog sterker wilt, probeer dan eens Herbal Crack. Dat is de allersterkste Herbal energizer die we in huis hebben. Niet voor beginnende gebruikers, wel ook 100% natuurlijk. En als dat je iets te gek in de oren klinkt, dan is er nog een derde product in ons assortiment en dat is Herbal Coke.

Prijs Herbal Speed

Herbal Speed Poeder XL is er al vanaf € 19,95 voor 30 gram