Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Het doek valt definitief voor Phenibut

jul 28, 2022
Research Chemical

Phenibut. Het leek een prachtig product om zo af en toe eens te genieten van een fijne roes. Maar het bleek in veel gevallen ook geschikt om op een legale manier je GHB verslaving de baas te worden. Voorwaarde voor dat laatste was natuurlijk wel een gedegen kennis of goed deskundige begeleiding. Maar de overheid haalde het product uit het vakje voedingssupplementen waardoor het resteerde als een Research Chemical.

Research Chemical

Een Research Chemical is op de markt om er mee te onderzoeken of te experimenteren. Hogere wiskunde op het gebied van stofjes zeg maar. Maar een Research Chemical is zeker niet geschikt voor menselijke consumptie. En toch kregen wij gezien de reacties, waar we zo verder op in gaan, zeer sterk de indruk dat kopers van Phenibut dit product toch consumeerden. Ondanks de duidelijke vermelding dat het product niet voor consumptie geschikt is, is dit voor ons één van de redenen om deze stof per direct uit ons assortiment te schrappen.

Verslaafden

Dat GHB verslaafden onder deskundige begeleiding met Phenibut een handvat werd geboden om van hun verslaving af te komen, was een geschenk uit de hemel. Maar toch bleek in de praktijk dat een verslaafde ook weer gevoelig is voor andere verslavingen. In dit geval werd de voormalige GHB verslaafde een Phenibut junk. En junks zijn afhankelijk en worden onaardig als ze zonder hun dosis komen te zitten. En dat uitte zich in het ongegeneerd schelden in support tickets en het schrijven van slechte Google reviews.
Zeer oneerlijk want wij lossen ieder probleem meteen op, vervangen producten, sturen manco’s per omgaande na of corrigeren een door ons gemaakte fout met restitutie van een aankoopbedrag. Maar junkies zijn nooit tevreden, lees maar eens wat ze doen met onze reviews bij Google, je pikt ze er meteen uit.

Geld verdienen

Het is leuk om klanten te helpen, ze tevreden te stemmen en er voor te zorgen dat ze een leuke weekend feestje hebben. Maar als het op verslaafdenzorg aankomt dan zijn daar andere instanties voor en is onze webwinkel niet de plek om in je behoefte kunnen voorzien en al helemaal niet om onze medewerkers de huid vol te schelden of te bedreigen als je even niet kunt scoren. Geld verdienen is echt niet alles in onze branche, we zien liever blije en vrolijke gezichten.

Phenibut stopt

Wellicht dat andere webwinkels wel om willen gaan met het soort klanten dat een Research Chemical gebruikt om in hun verslavingsbehoefte te voorzien, maar wij doen daar niet aan mee. Wij zien graag happy faces, niet alles draait om geld. Phenibut is mede om deze reden dus per direct uit het assortiment genomen.

Per direct stoppen wij met de verkoop van de Research Chemical Phenibut.

redactie

GGZ interventie

Breekt het zweet je uit bij het lezen van dit bericht? Bij GGZ Interventie kunnen ze je helpen om van je Phenibut/GHB/GBL verslaving af te komen. Dit is wellicht het sleutelmoment waarop je zo lang hebt gewacht en misschien ben je ons later wel dankbaar. Als je dan weer een gewone taal aan kunt slaan dan ben je vanzelfsprekend gewoon weer welkom als klant bij Wapwinkel.