Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Het regent nieuwe producten bij Wapwinkel

okt 3, 2023
nieuw

Oplettende klanten was het al opgevallen. Het regent momenteel nieuwe producten bij Wapwinkel. Sommige lagen al een tijdje op de plank in afwachting op lancering, terwijl andere producten net binnen zijn. En ook de komende tijd kan je bij Wapwinkel smartshop & headshop veel nieuwe producten verwachten.

Snuifpijpjes met een knipoog naar honkbalknuppels

Ontdek onze bijzondere collectie snuifpijpjes die zijn gemodelleerd naar honkbalknuppels. Deze unieke exemplaren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en bieden zowel versies met als zonder een rubberen grip. Met hun opvallend ruime opening en aanzienlijke lengte behoren deze snuifpijpjes tot de stevigste in hun categorie. De naam ‘honkbalknuppel’ is niet zomaar gekozen; deze pijpjes zijn ontworpen met een knipoog naar het sportieve thema.

Honkbalsnuifpijpje

Onze snuifpijpjes met een knipoog naar honkbal zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer praktisch in gebruik. De extra grote opening maakt het eenvoudig om je favoriete snuifmiddel te laden. Bovendien zorgt de langere lengte ervoor dat deze pijpjes prettig in de hand liggen en uiterst comfortabel zijn in gebruik.

Rubberen grip

Wat deze serie echt bijzonder maakt, is de optie voor een rubberen grip. Deze grip voegt niet alleen extra comfort toe tijdens het vasthouden, maar biedt ook een antislip oppervlak, wat vooral handig kan zijn in situaties waar precisie essentieel is.

Robuust en duurzaam

Het verdient vermelding dat de ‘Honkbalknuppel’-snuifpijpjes zijn vervaardigd met aanzienlijk gewicht, waardoor ze een solide en duurzame indruk maken.

Kortom, als je op zoek bent naar snuifpijpjes die niet alleen praktisch zijn maar ook een speels en uniek tintje hebben, dan is de ‘Honkbalknuppel’-serie zeker de moeite waard om te overwegen. Met verschillende kleuropties en de keuze tussen een rubberen grip of niet, kun je een variant selecteren die perfect aansluit bij jouw voorkeuren en stijl.

Honkbalknuppel collectie

Weegschaal assortiment

Wapwinkel headshop kende al het grootste assortiment weegschalen van Nederland en België en die positie is nog veel sterker geworden met de komst van dik 15 nieuwe weegschalen. Zakweegschaaltjes, maar ook tafelweegschalen tegen scherp concurrerende prijzen, maar toch van uitmuntende kwaliteit en prima garantie. Zo kennen we Wapwinkel als weegschaal leverancier.

375 ml Drinkfles met ingebouwde pillendoos

Deze slimme drinkfles is uitgerust met een geïntegreerde pillendoos die gemakkelijk te verwijderen is dankzij een magnetische bevestiging. De pillendoos bevat vier vakjes voor ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds en ’s nachts, en is verkrijgbaar in een prachtige roze kleur.

YOS Bottle: jouw georganiseerde supplementen

YOS staat voor “Your Organized Supplements”. De YOS Bottle is een innovatieve waterfles die tevens fungeert als handige pillendoos, waardoor het innemen van medicatie of voedingssupplementen aanzienlijk eenvoudiger wordt.

Dagelijkse medicatie vereenvoudigd

Ongeveer 30% van de bevolking neemt dagelijks één of meerdere medicijnen in. Het dagelijks innemen van medicatie kan soms een uitdaging zijn, vooral wanneer mensen onderweg zijn, en dit kan leiden tot het vergeten van doses, met alle mogelijke gevolgen van dien.

Vaatwasserbestendig en milieuvriendelijk

De YOS Bottle is ontworpen om deze uitdaging aan te gaan en is geschikt voor een breed scala aan gebruikers, van medicijngebruikers tot gezondheidsbewuste individuen, ongeacht hun leeftijd. Bovendien zijn deze flesjes vaatwasserbestendig, vervaardigd uit BPA-vrij plastic en verminderen ze de behoefte aan talloze losse waterflesjes. Let op: het geïntegreerde pillendoosje kan niet in de vaatwasser.

Diverse kleuropties

De Yos Bottle met geïntegreerde pillendoos is verkrijgbaar in verschillende aantrekkelijke kleuren. Hierdoor is het gemakkelijk te onderscheiden, zelfs als meerdere gebruikers deze in dezelfde ruimte gebruiken.

Drinkfles met medicijndoos