Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Het wordt weer paddo tijd

DoorRedactie

sep 3, 2019 , , ,
Paddokweekset

De dagen worden korter, de temperaturen gaan omlaag, de blaadjes gaan vallen en de luchtvochtigheid schiet omhoog. De eerste paddenstoelen komen alweer tevoorschijn in de bossen. Maar die willen we niet hebben, we willen psilocybine en psilocine houden paddenstoelen!

Zelf kweken

Als je paddo’s wilt met psilocybine en psilocine dan kan je niet het risico nemen om er zomaar wat te plukken in het bos. Sommige exemplaren bevatten helemaal geen psychoactieve stoffen en andere zijn zeer giftig en daardoor absoluut niet eetbaar. Rest er maar één ding en dat is zelf kweken.

Ruime keuze

De keuze in kweeksets is enorm te noemen. Er zijn een heleboel verschillende soorten, van mild tot zeer sterk. Maar het gaat verder, want als je een rookie bent dan is het verstandig om met een kleine (250 cc) kweekset te starten. Zo kan je voor een klein prijsje zien of het zelf kweken van paddo’s wel wat voor je is. Heb je meer ervaring, dan kan je altijd kiezen voor een grotere kweekbak.

Een kwestie van wachten

Als je een kweekset hebt aangeschaft, is het na het exact opvolgen van de instructies, een kwestie van wachten. De temperatuur in de gaten houden, samen met de luchtvochtigheid is zo’n beetje het enige dat je hoeft te doen. En als het allemaal een beetje meezit dan kan je na drie weken al je eerste zelfgekweekte paddenstoelen plukken!

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *