Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Hoe lang kan je cocaïne bewaren?

jul 13, 2022
Snuifpoeder

Het zal je niet onbekend in de oren klinken: je ruimt een lade op waar een heleboel rommel in ligt zoals muntjes van die club die al lang niet meer bestaat, lege balpennen en… jawel, een pakje met cocaïne en daarachter liggen ook nog twee vergeten XTC pillen. Maar is dat nog te gebruiken?

Waar bewaar je drugs?

“Als je synthetische drugs zoals speed, xtc, mdma en cocaïne op een droge, donkere en koele plek bewaard wordt. zal er in de meeste gevallen niet veel aan veranderen. Toch kiezen veel mensen voor het vriesvak als het op het bewaren van drugs aankomt. Maar zo’n lage temperatuur is niet per se nodig en daarnaast is de luchtvochtighei in het vriesvak nou niet de meest ideale om een product als drugs te bewaren. Als je het al in het vriesvak verstopt, zorg er dan tenminste voor dat het driedubbeldik verpakt is en vocht weinig tot geen kans krijgt.

Kan je drugs te lang bewaren?

“Hoe langer je een drug bewaart, des te meer ‘kracht’ zal er vanaf gaan. De werking wordt minder sterk. Helaas doen grote officiële laboratoria geen enkel onderzoek naar dit fenomeen omdat ze er geen enkel belang bij hebben. Dus die twee pillen die na weet ik hoeveel tijd tevoorschijn komen uit je lade blijven altijd in een grijs gebied. Zonde om weg te gooien, maar wellicht ook niet zo’n feest om te slikken. Of ze doen helemaal niets meer, dat kan ook.

Drugs bewaartips

  • bewaar alles op een droge plek
  • zorg voor een constante temperatuur
  • laat de drugs goed verpakt
  • vreemde verkleuring? weggooien dan!
  • er passen zo’n 6 tot 7 pillen in een GHB buisje

Nooit eerder deed er iemand onderzoek naar de bewaartijd van drugs. De THT ontbreekt op iedere verpakking

Redactie

Cocaïne bewaren

De grote dealers weten het al lang. Cocaïne kan jaren goed blijven als jet het goed verpakt. De blokken worden voor transport dan ook altijd goed ingepakt en bij voorkeur luchtdicht verpakt. Er ontstaan immers pas vreemd processen als er sprake is van lucht en vocht dat bij het product komt. Als je dat kunt vermijden en je combineert dat met een constante temperatuur en geen daglicht, dan blijft cocaïne jarenlang goed. Bij twijfel kan je natuurlijk altijd nog even testen.

XTC pillen bewaren

Als je XTC pillen wilt bewaren en je doet dat onderin je damestas, of in dat kleine extra zakje van je spijkerbroek, dan laat het resultaat zich raden. Kruimels.
Wij hebben de ideale oplossing voor je en dat is een scintillatieflesje, in de volksmond bekend als een ghb buisje. Dat is een vrijwel onverwoestbaar buisje met een schroefdop waar 6 tot 7 xtc pillen in passen. Als het dopje er goed is opgeschroefd, dan zijn je xtc pillen lucht- en waterdicht verpakt en kunnen ze jaren en jaren bewaard worden.