Honderden kilo’s cocaïne in container

Ja, zo gaan de prijzen voor een pakje wit vanzelf stijgen natuurlijk. De politie in Brabant heeft dinsdagochtend in een container met fruit, enkele honderden kilo’s cocaïne gevonden.

Container in Heusden

De partij cocaïne werd aangetroffen bij een transportbedrijf in het Noord-Brabantse Heusden en was afkomstig uit de haven van Rotterdam. Hoe en waar de drugs in de container zijn gekomen, is nog niet duidelijk. De politie heeft het bedrijf waar het poeder werd gevonden niet op de lijst van verdachten staan op dit moment.

Leeghalen mislukt

Vermoedelijk was het de bedoeling om de drugs vóór aankomst in Brabant uit de container te halen en is dit om nog niet bekende redenen mislukt. 

Tientallen miljoenen

De partij cocaïne heeft een straatwaarde van tientallen miljoenen euro’s. Het spul is afgevoerd en wordt vernietigd. Er is nog niemand aangehouden.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.