Imanuelle Grives blijkt enorme drugsdealer

Op het Belgische festival Tomorrowland werd afgelopen zonder de Nederlandse actrice Imanuelle Grives opgepakt met een duizelingwekkende hoeveelheid drugs. Grives had de slapste smoes ooit paraat voor de Belgische dienders.

Smoes om om te lachen

De actrice gebruikte een zeer slappe en vooral ongeloofwaardige smoes voor het bezit van, schrik niet, 100 xtc pillen, 20 gram cocaïne, 11 gram ketamine en een onbekende hoeveelheid marihuana. Dat zegt Het Laatste Nieuws.

Het Belgische OM acht het onwaarschijnlijk dat de actrice zo’n hoeveelheid drugs niet wilde verkopen. Na haar arrestatie werd Grives’ Airbnb-adres doorzocht, aldus Stéphanie Chomé van het parket in Antwerpen. “Daar werd ook nog eens cocaïne en verschillende soorten synthetische drugs aangetroffen.”

‘Uit de hand gelopen experiment’

Volgens Grives’ advocaat Koen Vaneecke bereidde de actrice zich voor op een nieuwe rol en was het drugsbezit “een uit de hand gelopen experiment”. “Mijn cliënte heeft de gewoonte zich zeer goed voor te bereiden voor een nieuwe rol. Zo heeft ze ooit weken op straat geleefd voor een reeks over daklozen”, zegt Vaneecke tegen De Telegraaf.

“Ter voorbereiding van een nieuwe rol wilde ze nu weten hoe het is om drugs te verkopen. Ze heeft zich echter compleet misrekend”, aldus de advocaat. Vaneecke heeft geprobeerd de actrice onder voorwaarden vrij te krijgen. De onderzoeksrechter besloot haar echter minstens tot vrijdag vast te houden.

Bekende actrice

Grives is bekend door haar rol in de film Alleen maar nette mensen. Ook nam ze deel aan Wie is de Mol?en speelde ze in Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam. Wij voorspellen dat de rechters de slappe smoes van de 34 jarige actrice niet gaat slikken en dat deze dame zich straks goed kan inleven voor een nieuwe rol over een paar jaar. Inside prison zal haar op het leven geschreven zijn.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *