Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Topatlete gepakt met 50 kilo drugs

DoorRedactie

jul 25, 2019 , ,
madiea

De Nederlandse topatlete Madiea Ghafoor, is in Duitsland opgepakt omdat ze probeerde meer dan 50 kilo drugs het land binnen te smokkelen. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie in Kleef.

2 miljoen aan drugs

De hoeveelheid drugs is niet kinderachtig: het zou gaan om xtc en crystal meth. De Duitse justitie meldt dat het spul een straatwaarde heeft van 2 miljoen euro. Ghafoor werd in de kraag gevat bij een routinecontrole op de A3 in Elten, vlak over de grens bij Arnhem.

Sportschoenen in dozen bleken drugs

Ze zei dat ze onderweg was naar een training in Düsseldorf, maar de douane vertrouwde dat niet en vroeg haar om haar bagage te laten zien. En dat was bingo want in de kofferbak lagen tassen en dozen waarin volgens Madiea sportschoenen zaten. In werkelijkheid ging het dus om pakken drugs.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *