Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

In Amersfoort bellen ze 0800-7000

sep 8, 2022
Pillen Amersfoort

Amersfoort – Maandagmiddag 5 september rond half vier is op de Kelvinstraat in Amersfoort een 37-jarige man uit Amersfoort aangehouden die wordt verdacht van het handelen in harddrugs.

Alweer anonieme meldingen

Nadat er via Meld Misdaad Anoniem meldingen binnenkwamen, startte de recherche een onderzoek naar de man. Dat kan bij meerdere meldingen, alleen is het nooit te controleren of die meldingen er ook echt waren, of dat iemand van justitie bijvoorbeeld anoniem heeft gebeld om een onderzoek te forceren.

Woning doorzocht

Na de aanhouding doorzocht de politie de woning van de verdachte. Daar stuitten de rechercheurs op een hoeveelheid harddrugs (veel zal dat niet zijn want normaal melden politieberichten al meer dan 10 xtc pillen) en een groot bedrag aan contant geld.

Voorarrest

Het onderzoek wordt voortgezet. Meerdere aanhoudingen zijn niet uit te sluiten. De verdachte Amersfoorter wordt donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris die zal besluiten of zijn voorarrest wordt verlengd.

Alternatieven

Er zijn op de markt honderden alternatieven die niet strafbaar zijn en toch hele leuke effecten geven. Kijk maar eens in onze smartshop.