Inbraakmelding leidt tot wietkwekerij

Wiet in kruipruimte onder winkel

Toen de politie in Dordrecht de melding kreeg dat er een inbraak zou plaatsvinden in een winkel aan de Voorstraat in de plaats, gingen zij op onderzoek uit.

Ter plaatse troffen zij in de bewuste winkel twee personen aan. Tijdens dit onderzoek bleek, dat zij met toestemming van de eigenaar in de winkel waren. Hierop heeft één persoon de winkel verlaten.

Onderbuik gevoel

Omdat de agenten een onderbuik gevoel hadden dat er toch iets niet klopte in deze winkel, zijn ze een nader onderzoek gestart. Tijdens dit onderzoek werd er in de kruipruimte onder de winkelvloer een in werking zijnde wietkwekerij met 240 planten aangetroffen.

Later voor de rechter

Een 17-jarige Dordtenaar werd hiervoor direct aangehouden. Zijn vriend en de eigenaar mogen later de aanwezigheid hiervan aan de rechter uit gaan leggen

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *