Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Man uit Rijen opgepakt met 5 kilo poeder

Vijf kilo wit poeder

Op de rijksweg A16 trof de politie in een voertuig van een 24 jarige man uit het Brabantse Rijen vijf kilo wit poeder aan, vermoedelijk harddrugs.

Agenten zagen de auto rond 20.50 uur richting Breda rijden en besloten deze te controleren. Toen de kofferbak van auto open ging zagen zijn een doos met twee plasticzakken. In de zakken zat wit poeder. De mannen werden aangehouden en voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Het gaat om een man (24) uit Rijen en een man (28) uit Oosterhout. Zij zitten nog vast.

Onbekende drugs

Op het politiebureau bleek dat de inhoud van de zakken vijf kilogram woog. Uit een eerste test bleek dat het poeder harddrugs betreft. Nader onderzoek door het Nederlands Forensisch Instituut moet uitwijzen welke drug het precies is. De politie nam ook nog contant geld ter waarde van bijna 2.000 euro in beslag.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *