Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Je hebt 12.000 joints in huis, mag dat?

12000 joints

De politie heeft een voorraad drugs gevonden, opgeslagen in een woning aan de Beukelsdijk in Rotterdam. Buiten hielden agenten een 30-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel aan die net uit het pand kwam. De vondst en aanhouding gebeurden op dinsdagmorgen.

Bij de politie kwam een tip binnen over het pand. Binnen zou drugs opgeslagen liggen. Agenten gingen kijken op de Beukelsdijk en zagen de verdachte het pand verlaten. Bij controle van de man bleek dat hij wat joints en wiet bij zich had. In de woning vonden agenten nog veel meer drugs, namelijk ruim 23 kilo.

Enorme hoeveelheid joints

Het ging daarbij over hasj, wiet en een enorme hoeveelheid voorgedraaide joints. Dat waren er ongeveer 12.000. De politie nam alles in beslag en nam de 30-jarige man mee naar het bureau. De politie onderzoekt de betrokkenheid van de verdachte bij de gevonden drugs.

Diep triest natuurlijk dat de vermoedelijke eigenaar – een coffeeshop denken wij – zijn handelsvoorraad moet stashen en het wel gedoogd mag verkopen en er belasting over mag afrekenen.

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *