Peperdure bananen in distributiecentrum

DoorRedactie

jan 29, 2019 #bananen, #breda, #cocaïne
Cocaïne tussen bananen

In een distributiecentrum in de regio van Breda heeft de politie 60 kilo cocaïne aangetroffen. Het witte poeder zat verstopt tussen bananen die in dozen zaten.

Straatwaarde drie miljoen

De persoon die het kwijt is heeft wat uit te leggen want de straatwaarde wordt door de dienders geschat op zo’n drie miljoen euro. Die calculatie heeft nog geen rekening gehouden met het versnijden van de blokken uiteraard.

Meld misdaad anoniem

De politie had aanwijzingen (hoi, spreek ik met ‘meld misdaad anoniem’?) dat een groep criminelen het distributiecentrum gebruikte om de cocaïne naar Nederland te smokkelen. Bij controle zagen de agenten meerdere pakketten cocaïne in een vrachtwagen.

Niemand aangehouden

Om welk distributiecentrum het precies gaat, is onduidelijk. De politie heeft de drugs in beslag genomen en vernietigd. Niemand is aangehouden.

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *