Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Je hebt stalkers en je hebt hele erge engerds

DoorRedactie

mrt 7, 2022 , , ,
Zolder

In Amerika is een gast compleet doorgedraaid in het stalken van een vrouw. Hij verstopte zich dagenlang op haar zolder en kwam ’s nachts stilletjes naar beneden om haar te kunnen filmen terwijl ze sliep. Sick.

Mauricio

De geestelijk compleet verknipte creep en 20-jarige Mauricio uit Pennsylvania kreeg nogal een obsessie met een anonieme 24-jarige vrouw op OnlyFans. De dader zou haar huissleutels hebben bemachtigd en er een kopietje van hebben gemaakt. Op een onbewaakt moment zou hij het huis zijn binnengeslopen om zich vervolgens op zolder te verstoppen.

Slaapkamer

Zodra iedereen sliep, sloop hij naar de slaapkamer van de vrouw. Hij filmde haar terwijl ze nakend lag te slapen. Volgens rechtbankdocumenten zou hij minimaal vier keer het huis zijn binnengekomen. Dit alles uiteraard zonder toestemming van de vrouw.

Wantrouwig

De moeder van de vrouw werd wat wantrouwig toen ze vreemde geluiden van de zolder hoorde komen. Het gezin besloot de politie te bellen, die Mauricio op heterdaad betrapte terwijl hij via het zolderraam naar buiten probeerde te klimmen, weet Metro UK.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *