Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Joint Tubes in een miljoen uitvoeringen

jan 19, 2023
Joint Tubes 10 verschillende

Oké, meteen toegeven, een miljoen is overdreven. Maar er is een flinke berg met Joint Tubes binnengekomen. Ze zijn al direct uit voorraad leverbaar ook, zo vanuit ons eigen magazijn. Een Joint Tube met een leuke en originele print. Nooit meer gekreukte, natte of uitgedroogde joints.

Verschillende prints

Je kent ons, als we iets doen dan doen we het ook meteen goed. Zo ook met deze G-Tube’s. We trappen af met 10 verschillende modellen. De ene nog leuker dan de andere. En het zou zomaar eens kunnen dat het een collectorsitem gaat worden. Dus de liefhebbers gaan ze dan sparen. Daar houden wij dan op onze beurt weer rekening mee dus bieden we ook meteen een 10 pack aan, zodat je ze dan allemaal in één keer in huis kunt halen.

Joint Tube Canceled
Canceled

Joint Tubes / G-Tubes

G-Tubes zijn gemaakt om veilig en discreet je joint in op te bergen. Dit kunnen versgerolde joints zijn of gerookte joints die je wilt bewaren voor later.

Joint Tube Breakfast
Breakfast

Afsluitbaar

De G-Tube-dop past luchtdicht op de buis, waardoor deze waterdicht en geurdicht is.

Joint Tube Umbrella
Umbrella

Stevig

Deze G-Tube is gemaakt van stevig acryl en is zeer duurzaam en herbruikbaar. Met verschillende unieke ontwerpen, kan je er zelf eentje kiezen die het beste bij je past.

Joint Tube Two Rap
Two Rap

Korting op joint tubes

Zelf je korting verdienen? Dat kan. Al vanaf 3 stuks geven we een leuke extra korting op de toch al lage prijs. Als je er 10 tegelijk koopt dan is de korting nog hoger en de grootste korting is als je een doosje koopt met 36 stuks.

Joint Tube Diamond
Diamond

Specificaties joint tube

  • Afsluitbaar, dopje meegeleverd
  • Print: 10 verschillende prints
  • Gemaakt van acryl
  • Lengte 110 mm
Joint Tube rap
Rap

Nog meer nieuwe joint tubes kunnen elk moment online komen. Hou onze rubriek joint tubes in de gaten!

Joint tube tramp
Tramp