Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Jointfabriek opgerold

okt 23, 2017

In Ammerzoden wilde de politie graag even mee rollen en daarom besloten ze om er een jointfabriek op te rollen. De politie ontdekte in de plaats donderdag een werkplaats waar kennelijk bedrijfsmatig wiet werd verwerkt tot gedraaide joints. Daarbij werden drie mannen aangehouden. Het gaat om twee Bosschenaren van 48 en 50 jaar en een 55 jarige man zonder vast adres.

Politieagenten troffen donderdagmiddag tijdens hun surveillance bij een bedrijfspand aan de Zandstraat een onbeheerde auto aan met geopende kofferbak. Toen ze wilden onderzoeken wat er met de auto aan de hand was verscheen de 55-jarige man. Hij rook naar wiet en ook vanuit de auto kwam een wietlucht. In de auto werden enkele wietresten aangetroffen. De man vertelde in het bedrijfspand aan het werk te zijn met nog twee anderen.

Betrokkenheid

Gezien de aangetroffen situatie besloten de agenten het bedrijfspand binnen te gaan. Binnen werd naar een partij wiet van enkele tientallen kilo’s en diverse gedraaide joints aangetroffen. In de nabijheid van het bedrijfspand werden ook de beide Bosschenaren aangetroffen. Zij werden samen met de 55-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het vervaardigen van en/of de handel in softdrugs en zitten voorlopig vast voor onderzoek. De partij softdrugs en aanverwante artikelen werden in beslag genomen.

Bron: politie.nl