Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Jongens (17) aangehouden voor harddrugs dealen

Drugsdealer Utrecht

Utrecht – Twee 17-jarige jongens zijn in de avond van donderdagavond 25 november aangehouden. Diverse hard-, softdrugs, geld, telefoons en dealer benodigdheden (nog opzoeken of vragen wat dat betekent, red.) zijn in beslag genomen. Ook zijn er twee kopers (51 en 57 jaar) van de dealers aangehouden. De twee 17-jarige zitten nog vast.

Dealer activiteiten

De politie ontving eerder een melding over de activiteiten van de twee minderjarige straatdealers. Hierna is een actie gestart, dit resulteerde in de aanhouding van de twee. Ze werden geobserveerd en zijn op de Vleutenseweg aangehouden. Naast drugs, zijn tijdens een huiszoeking twee balletjespistolen, een gaspistool, een taser aangetroffen, ook is de scooter van een van de twee verdachten voor nader onderzoek in beslag genomen.

Koper ook gepakt

De twee kopers die tijdens de observatie zijn waargenomen, zijn in Overvecht op Lemnosdreef en op de Vleutensebaan aangehouden. Beide kopers waren in het bezit van de aangekochte harddrugs.

Signaal

Met deze actie geeft de politie een signaal af dat de bestrijding van het dealen en kopen van harddrugs een van de prioriteiten is om voor een betere samenleving te zorgen. Het is daarom zeker niet uitgesloten dat dergelijke acties in de toekomst vaker plaats zullen vinden.

Bron en foto: politie.nl

Wow, twee kopers

Het is natuurlijk volslagen belachelijk te denken dat de aanhouding van twee straatschoffies en twee kansloze drugsgebruikers (wie koopt er anders op straat bij twee aapjes van 17 jaar zijn drugs), zorgen voor ‘een betere samenleving’. De oorlog tegen drugs is zinloos, dat zegt de politie zelf ook.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *