Katwijkse agenten hebben hondenneus

In Katwijk hebben ze een eigen website met nieuwtjes. En op die website kan je lezen dat er politieagenten zijn met een scherpe neus. Agenten liepen al snuffelend door de haven.

Speurneuzen

En tijdens dat gesnuffel dinsdagochtend roken de dienders wiet en dat leidde tot de doorzoeking van een pand. Het staat er echt. In het pand werd een in werking zijnde wietkwekerij aangetroffen met op de begane grond ruim 300 planten en op de eerste verdieping een al geoogste partij wiet.

Katwijkse wiet

Om alle apparatuur in de ruimtes te voorzien van elektriciteit hadden de boefjes de stroom afgetapt vanaf de hoofdkabel onder de weg zodat de elektriciteitsrekening nog een beetje mee zou vallen. Stroombaas Liander moest er aan te pas komen om dat weer netjes te fixen.

Vernietigd

Het forensisch team van de politie heeft onderzoek gedaan op de locatie en heeft een grote hoeveelheid sporen veilig gesteld welke zij verder zullen onderzoeken. Een bergingsbedrijf is begonnen met de opruimwerkzaamheden van de kwekerij. De wiet wordt vernietigd.

Zinloos

Katwijk zit dus voorlopig even zonder wiet en ook de coffeeshops in de omliggende gemeenten. Criminelen zullen goed zijn geschrokken van het feit dat agenten worden opgeleid tot snuffelhond en de criminaliteitscijfers zullen dalen tot onder het nulpunt in Katwijk.

Bron foto’s: Facebook politie Katwijk.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.