Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Kids eten THC snoepjes

aug 9, 2023
THC snoepje

Haags Avontuur – Zes energieke kinderen, die op een bruisende zaterdagavond van 5 augustus even niet in topvorm waren in een huis aan de Goudriaankade, blijken een verbluffend nieuw soort cocktail in hun aderen te hebben: THC. Dat staat voor “Tot Heel Cool”, nee, ik maak maar een grapje, het is TetraHydroCannabinol – een mondvol, net als een Italiaans gerecht.

Ziekenhuis

De kleintjes waren niet helemaal zichzelf en werden in stijl naar twee ziekenhuizen gebracht. De brandweer deed even een CO-check in de woning, maar het bleek niet een gevalletje koolmonoxide-krakerige-crisis te zijn. Wat is er dan aan de hand? Wel, de kids vertelden dat ze lekker snoepjes hadden gesnaaid in het huis van vertier. Prompt daarna werden ze getrakteerd op een lichtjes draaierige dans en het gevoel dat er een kabouterorkest in hun hoofd aan de slag ging.

THC snoepjes

Ja, dat klopt, na een onderzoek naar deze raadselachtige snoepjes, kwam de aap uit de mouw – de snoepjes hadden zelf ook een dosis THC in petto. Iemand heeft een goede grap uitgehaald, maar helaas hebben de kinderen de clue niet helemaal meegekregen. Voor de statistieken, het is volkomen legaal om deze candy’s te bezitten en aan te bieden aan de kleintjes, volgens het boek der wetten dat we soms ook wel “regels” noemen.

Happy end

Dit mysterie, dat absoluut rechtstreeks uit een jeugdboek lijkt te komen, wordt afgerond met de conclusie dat alle kids, met leeftijden variërend van superklein tot tienerachtig, uit het ziekenhuis zijn ontslagen. Ze zijn vrijgegeven en terug op hun pad van kattenkwaad. Dus, met een knipoog en een glimlach, kunnen we zeggen dat het sprookje een happy end heeft gekregen.