Knipafval in woonwagen, sluiten of niet?

Een bewoonster van het woonwagenkamp bij Tholen dreigt haar woonplek kwijt te raken. Als het aan de burgemeester ligt dan wordt de Wet Damocles toegepast. Waarom? Omdat er een doos met knipafval werd aangetroffen.

Wietresten

Als het aan de doorgedraaide burgemeester ligt, worden haar wagen en erf een half jaar gesloten omdat er hennep(resten) in zijn gevonden. En woonwagenstichting Nijbod doet dar dan nog een schepje bovenop en wil daarom de verhuur helemáál beëindigen. Vrijdagochtend stonden de bewoonster en de gemeente tegenover elkaar in de Middelburgse rechtbank. Want één en ander wordt betwist, zo legde haar advocaat Jan-Willem van Vossen uit. De wietresten bevatten geen THC en daardoor is er geen sprake van overtreding inzake de opiumwet.

In afwachting

In afwachting van de uitspraak van de rechtbank mag de vrouw nog in haar wagen wonen. Naar verwachting volgt de uitspraak over twee weken. Binnenkort volgt ook een zitting tussen de bewoonster en verhuurder Nijbod. 

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *