Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Koning van de seals, onbetwist

jun 28, 2023
Griselda Blanco Seals

In het Nederlandse landschap van verpakkingsmaterialen, staat één naam onbetwist aan de top: Wapwinkel. Ongeacht het formaat dat je zoekt, welke kleur je voorkeur heeft of welke print je wilt, Wapwinkel heeft het direct beschikbaar uit voorraad.

Hoe het begon

Het begon allemaal met de Pony Pak, de moeder van alle seals. Deze wereldberoemde verpakking heeft een afbeelding van een pony, vandaar de naam. Sommige mensen beweren dat de Pony Pak specifiek ontworpen is voor het verpakken van cocaïne, terwijl de Snow Seals – te herkennen aan de afbeelding van een zeehond – bedoeld zouden zijn voor het verpakken van speed. Ongeacht de speculaties, dankzij het unieke papier zijn deze seals uitermate geschikt voor het verpakken van elk type poeder.

Breed scala aan designs

In de loop der tijd zijn er echter meer spelers op de markt van de seals gekomen. Daardoor is er een breed scala aan namen en designs ontstaan. Dit stelde aanbieders van poeders in staat om hun eigen unieke merkimago uit te dragen. Ook klanten begonnen waarde te hechten aan de specifieke prints op de seals, aangezien ze deze vaak associëren met een bepaalde kwaliteit van het product.

Quote seals

Twee standaard maten

Seals komen in twee standaardformaten: de grote versie meet 9,5 bij 9,5 centimeter en de kleine variant is 6,5 bij 6,5 centimeter. Over het algemeen worden de grotere seals gebruikt voor het verpakken van een volledige gram, terwijl de kleinere variant vaak wordt gebruikt voor een halve gram. Maar dit is geen vaststaande regel en hangt sterk af van het specifieke poeder dat je wilt verpakken. Dus als je een halve gram bestelt, is de kans groot dat deze in een klein seal wordt verpakt, terwijl een hele gram doorgaans in een grotere seal komt.

Oneindig veel keuze

Op zoek naar seals? De keuze is haast oneindig. Maar maak je geen zorgen, we hebben ze allemaal handig georganiseerd in één categorie voor jou: https://www.wapwinkel.com/headshop/seals-kopen/

Duik in de wereld van Wapwinkel en ontdek de rijke diversiteit aan seals die we aanbieden, allemaal direct leverbaar uit onze voorraad.

Seals bij Wapwinkel