Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Krakers blijken dikke drugsdealers in Gilze

DoorRedactie

feb 5, 2020 , , ,
drugspand gesloten

Afgelopen woensdag deed de politie samen met de marechaussee een inval in een woning aan de Nerhhoven in Gilze van defensie die gekraakt was. En de krakers bleken in het bezit te zijn van een ongekende hoeveelheid drugs.

Drugslijst

In de woning werd 7,1 kilo wiet, 49,6 gram amfetamine, 11 xtc pillen, 52,5 gram MDMA, 26,7 gram hasj, 23 LSD-zegels en 39,4 gram versnijdingsmiddel aangetroffen. Tel uit je winst.

Vuurwapen

Naast de aanzienlijke hoeveelheid drugs werd er ook een op een vuurwapen lijkend voorwerp, een luchtbuks, zes laptops, elektrische apparatuur, spelcomputers, geluidsapparatuur, scooters en een fiets aangetroffen. Van deze goederen wordt de herkomst onderzocht. Eerder werden er in het pand al gestolen goederen en drugs aangetroffen dat weer leidde tot de aanhouding van drie personen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *