Kustwacht pakt drugsrunners

CARIBIËN – Gisteravond heeft de Kustwacht in samenwerking met het Korps Politie Aruba een boot met 7 mannen zonder geldige legitimatie onderschept.

Achtervolging met patrouilleboot

Tijdens de interceptie van de boot zette de patrouilleboot een achtervolging in waarbij de Kustwacht waarschuwingsschoten heeft gelost om de verdachte boot tot stoppen te dwingen. De verdachte boot is uiteindelijk door de Metal Shark patrouilleboot op zee onderschept. Gedurende de actie kreeg de patrouilleboot van de Kustwacht ondersteuning van de helikopter van het Korps Politie Aruba. Aan boord van de boot zaten 7 ongedocumenteerden die vermoedelijk pakketten met drugs transporteerden. Gedurende de interceptie zijn deze pakketten vermoedelijk overboord gegooid.

Geen pakketten gevonden

Alle 7 personen, waarvan 6 Venezolanen en 1 Colombiaan zijn aan het Korps Politie Aruba overgedragen. Na een zoektocht van de helikopter van het KPA en het vliegtuig van de kustwacht zijn geen pakketten in zee gevonden.

Bron en foto: Kustwacht Caribisch Gebied

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *