Kwart legale wietopbrengst naar Marokko

DoorFlappie

sep 25, 2018 #hasj, #legaliseren, #Marokko
hasj

De NOS wordt weer eens als spreekbuis van het Openbaar Ministerie gebruikt en de berichtgeving is zeer zorgwekkend.

Onze staatsomroep weet te melden dat de Nederlandse hasj troep is, maar hasj maakt wel voor 25% deel uit van de omzet van de coffeeshops. En als we straks gaan beginnen met het op voorhand mislukte experiment waarbij er in een aantal test gemeenten uitsluitend nog legaal gekweekte wiet verkocht zal gaan worden, dan moeten de shops die dit doen ook legale hasj verkopen.

Maar omdat de legale hasj die in Nederland geproduceerd wordt van inferieure kwaliteit is en die uit Marokko van uitmuntende kwaliteit, zijn er nu al plannen om het te importeren. Het proefballonnetje is opgelaten vanuit het Ministerie via de NOS.

Dus de overheid start een experiment om de illegale handel in ons land een halt toe te roepen, maar opteert intussen mensen uit een ander land zich in te zetten met illegale activiteiten om de legale coffeeshops te bevoorraden. Snap jij het nog? Daarnaast is het als dit belachelijke plan doorgaat natuurlijk een feit dat een kwart van de inkoop van de coffeeshops die meedoen aan het experiment de grens over gaat en niet ten goede komt van enige Nederlander en er ook geen belastingen over geheven kunnen worden.

Alsmaar blijven de voorstanders van het debielste experiment dat je kunt bedenken er trouw in geloven dat het enige bijdrage levert aan de vermindering van de criminaliteit. En wij roepen al vanaf dag 1 dat het enige doel van dit gestuntel is om na afloop van het experiment te roepen dat het allemaal niet geslaagd is en we definitief moeten stoppen en alle coffeeshops moeten verbieden.

Het blijft ons een raadsel waarom we in dit kutland altijd met ingewikkelde poldermodellen moeten werken waarin dan weer uitzonderingsregels worden opgenomen en waarbij niet iedereen over één kam geschoren wordt. Er zijn wereldwijd voorbeelden te over waarin blijkt dat de enige echte oplossing in deze wietproblematiek het 100% legaliseren is.

Mocht het plan Marokkaanse hasj te importeren doorgaan, dan kan de Mercedesdealer in Marokko wel vast een beetje voorraad aanleggen.

hasj

Door Flappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *