Lachgas in Alkmaar: VERBOTEN

Er geldt in Alkmaar een algemeen verbod op de verkoop van lachgas tijdens de Koningsfeesten van vrijdag en zaterdag. De ballen om alcohol te verbieden hebben ze niet in deze achterlijke Noord Hollandse gemeente. En wat levert er nu écht overlast en gevaar op? Precies.

Algeheel verbod op de handel in lachgas

Op en buiten alle evenement gebieden mag niet worden gehandeld in lachgas of slagroompatronen met het gas. Wie dat toch doet, krijgt een boete. De Alkmaarse politie heeft er dus weer een taak bij e n mag deze koningsdag op zoek naar ballonnen. Onze tip voor de handel: vul de ballonnen van te voren met lachgas. Wij vragen ons dan af hoe de politie de inhoud kan controleren.

CDA lacht van zichzelf

Vanmorgen bij WNL op NPO1 wist een kenner van het CDA nog even te melden dat je triest bent als je lachgas nodig hebt om te kunnen lachen, want hij kon dat zonder lachgas ook prima. Om even te schetsen wat de politiek denkt te weten van drugs…

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *