Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Laten we knallen in 2021

dec 30, 2020
2021 van start

2021 staat aan de deur te kloppen. Een jaar waarin, ook voor Wapwinkel, heel veel is gebeurd. Maar het was toch wel het jaar waarin er veel ellende aan ons voorbij is gekomen.

Blog

De redactie schreef dit jaar 348 artikelen in dit blog. Van die 348 artikelen waren er 14 een zogenaamde longread. Dat zijn artikelen waar je meer dan 10 minuten voor nodig hebt om ze door te worstelen. Daarnaast zijn we begonnen met ons kenniscentrum. Daarin leggen we uit hoe je het beste kunt trippen op een truffel, of waar je bepaalde stofjes het beste voor kunt gebruiken.

Korte break

De redactie zegt jullie bij deze alvast gedag, wij zijn er even weg van. De winkel niet hoor, dat team knalt gewoon nog even door en zelfs tussen nieuwjaarsdag en 4 januari zal er ingepakt worden om de grote stroom met bestellingen te kunnen verwerken.
Dit blog gaat even op pauze tot 4 januari.

Goed uiteinde

De redactie wenst jullie allemaal een zeer goed uiteinde en een voorspoedig en vooral gezond 2021. Doe een beetje lief voor elkaar alsjeblieft volgend jaar en laten we duimen dat we weer naar een feestje buiten de deur of naar een festivalletje kunnen.