Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Een Wappie nieuwjaar allemaal!

jan 1, 2021
nieuwjaar

Op één ding kunnen jullie trots zijn en dat is dat je 2020 hebt overleefd. Een jaar dat als een zwarte bladzijde de geschiedenisboeken ingaat en jij was erbij. En eigenlijk kan het vanaf nu alleen maar beter worden.
Wij wensen jullie allemaal een gezond, gezellig en vooral Wappie nieuwjaar!

Versoepeling

Nu zachtjes de lockdown maatregelen resultaat gaan afwerpen en de vaccinatie op gang komt lijkt het erop dat versoepeling in het vooruitzicht ligt. We gaan betere tijden tegemoet!

Onze winkel

We hebben voor het komende jaar een aantal zaken gepland staan die hun weerga niet kennen. Geen enkele andere headshop zal straks bepaalde producten op voorraad hebben die wij wel gaan krijgen. En dat is nog maar het begin. Onze programmeurs zijn volle bak bezig om de technische kant van de website nog beter en sneller te krijgen.

Nieuwjaar producten

Ons assortiment is al ongekend in de branche en daar gaat nog meer verandering in komen. Er komen een aantal unieke en speciaal voor ons gemaakt producten bij. Daarnaast is voor sommige producten het volume zo hoog geworden dat de groothandels het niet meer aankunnen. En dat was voor ons reden om die producten zelf te gaan importeren. Dat heeft automatisch een gunstig gevolg voor jullie als klant omdat eigen import ook meteen lagere prijzen betekent dit nieuwjaar.

Brievenbuspost

Ook met brievenbuspost gaan we gewoon lekker door in 2021. Past je bestelling in een brievenbusdoosje, is de inhoud niet te kostbaar en weegt het niet zoveel? Dan versturen we het gewoon als brievenbuspost zodat de postbode het (voor weinig) gewoon in de brievenbus laat glijden. Je hoeft er niet voor thuis te zijn en het kost een stuk minder dan een pakketzending.

Maandag

Maandag is de gehele ploeg weer fris en fruitig aanwezig om jullie orders te verwerken. Nu zijn ze allemaal brak of ze zitten lekker voor de open haard aan de oliebollen die over zijn gebleven van gisteravond. Alleen de redactie hier is op nieuwjaar aan het werk, maar dat zijn workaholics. Je bestelling van vandaag zal dus maandag verstuurd worden. Goed weekend!