Legalisering lijkt terrein te winnen

Lubach pleit voor legalisering

Zo zachtjes aan dringt het tot alle lagen van de maatschappij door dat legalisering van bepaald drugssoorten zoals Cannabis en XTC de enige oplossing lijkt. Behalve bij de politiek en justitie.

Gisteravond besteedde Arjen Lubach op historische wijze aandacht aan precies dat wat wij al jaren roepen op dit blog en dat is de legalisering van de op de opium 1 lijst genoteerde maar volstrekt ongevaarlijke drugs xtc. Of beter eigenlijk, mdma want xtc is natuurlijk een verzamelnaam voor de wekelijks met miljoenen geslikte pilletjes. Jong en oud, arm en rijk, allemaal slikken we ons helemaal de moeder en we doen er werkelijk helemaal niemand kwaad mee. Behalve dan door de politiek want die heeft het strafbaar gesteld.

Lubach gemist? Check:

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *